2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sınavları İstanbul Üniversitesi Çevrim İçi Sınav Sistemi

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Sınavları İstanbul Üniversitesi Çevrim İçi Sınav Sistemi (http://iusinav.istanbul.edu.tr) üzerinden yapılacaktır. Sınavlar, dersin öğretim elemanı tarafından belirlenecek olan türlerde; ödev/proje, çoktan seçmeli veya açık uçlu soru (sadece biri seçilecektir) olarak yapılacaktır. Üniversitemizin ve Enstitümüzün web sayfalarında ilgili duyurulara ulaşabilirsiniz.

-Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde açılan lisansüstü dersler için ara sınav (vize) haftası 21-25 Aralık 2020 tarihleridir.

-Vize yerine geçecek ödev/projelerin 7 Aralık–11 Aralık 2020 tarihleri arasında öğretim üyeleri tarafından yüklenmesi gerekmektedir. Öğrenciler vize yerine geçecek ödev/projelerini 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yükleyebileceklerdir. Öğrencilerin ödevlerini yüklemeleri için son tarih 25 Aralık 2020 saat 23.59’dur.

-Çoktan seçmeli ve açık uçlu soru yöntemiyle yapılacak sınavlar, hazırlanacak sınav takvimine göre 21Aralık -25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

-Anabilim dalınıza bağlı lisansüstü programlarda güz yarıyılı dersleri vize sınavlarının hangi yöntemle yapılacağına ilişkin tek tablo şeklinde doldurulacak ekteki tabloyu ve çoktan seçmeli ve açık uçlu sınav yöntemiyle yapılacak sınavlar için hazırlayacağınız sınav programını 1 Aralık 2020 tarihine kadar Müdürlüğümüze göndermenizi rica ederim.


Program Adı

Ders Kodu

İÜÖYS

Ders ID

Dersin Adı

Dersi Veren Öğretim Üyesi

Sınav Yöntemi


Galeri