YTB Burslusu Öğrenci Adaylarımızın Dikkatine!

ANNOUNCEMENT NEW STUDENT (SELECTED BY YTB) ENROLLMENT ABOUT 2020-2021 ACADEMIC YEAR FALL SEMESTER. YTB(REPUBLIC OF TURKEY MINISTRY OF CULTURE AND TOURISM, PRESIDENCY FOR TURKS ABROAD AND RELATED COMMUNITIES)

2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ T.C. KÜLTÜR BAKANLIĞI YURTDIŞI VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ENSTİTÜMÜZE YERLEŞTİRİLEN BURSLU ADAYLARIN KAYITLARI HAKKINDA

1-    Students who have been selected in the Türkiye Scholarships program and accepted by our institute should email the required documents to webfbe@istanbul.edu.tr by 17.00 on Tuesday, December 15, 2020.
Türkiye Bursları kapsamında burslandırılan ve Enstitümüze yerleştirilen öğrenciler, kesin kayıt evraklarını 15 Aralık 2020 tarihi mesai saati sonuna kadar (17:00) webfbe@istanbul.edu.tr adresine göndermek zorundadır.

2-    Student Enrollment process ends at 17:00 on Tuesday, December 15, 2020. Candidates should send the required documents for final registration by the deadline. If documents are not uploaded by the deadline or incorrect or false or In case of contrary to the facts/misrepresentation or defectiveness and alteration in the documents, registration is not made and automatically canceled.

Kesin kayıt işleminin tamamlanabilmesi için tüm kesin kayıt evraklarının belirtilen tarih ve saate kadar gönderilmiş olması zorunludur. Eksik evrak olması durumunda kayıt onaylanmayacaktır.

3-    Before sending your documents, please read carefully the list of required documents according to the type of program. (Master/PhD)

Lütfen evraklarınızı göndermeden önce başvurduğunuz programın türüne göre istenen evrak listesini dikkatlice okuyunuz. (Yüksek lisans/Doktora)

4-    Click on for the list of required documents for enrollment.

Kesin kayıt için gereken evraklar için TIKLAYINIZ.